Прем'єра! Неймовірно ніжна та казкова відеоробота Руслани - колискова «Ходить Сон»

Среда, 29 Декабрь 2021, 14:35
 – НОВОСТИ

Співачка Руслана зробила неймовірний подарунок для всіх прихильників - відео на авторську колискову «Ходить Сон»! Ця робота сповнена українськими символами та традиціями.

Ruslana4 4790 33333

Коли ми спимо, подумки ми мандруємо світами. Коли ми просинаємося, ми народжуємося знову і знову. Ми отримуємо безцінний дар - новий день, нове життя, новий шанс почати все спочатку.

Кліп знімали високо у Карпатах, у автентичному будиночку, де всі речі є реальними та історичними, фактично - музейними експонатами. У відео є дві сюжетні лінії: коли душа мандрує світами уві сні, та коли Руслана у реальному житті гойдає колиску та співає свою пісню!

Руслана розповіла історію створення нової пісні: «Містком до Сну є Колискова, яка голосом Матері вбирає наші страхи і повертає нам наші дитячі мрії! Мелодія. Слово. Спів. Чарівна вібрація Всесвіту.

Я провела безліч експедицій в Карпатах, в яких вивчала гуцульські ритми та мелодії, що подарували нам містичну силу і зробили українські мелодії відомими на весь світ. Під час однієї з експедицій науковець, етнограф з великої літери, Іван Зеленчук, сказав мені, що, якщо я хочу пізнати дійсно автентичні речі, то маю звернути увагу на прадавні українські колискові. Він сказав: «Руслана, послухай наші колискові. Зроби свою, як вмієш, як чуєш. Колискова має чудотворну силу».

Хата, у якій знімали відео, хоч і збудована вже за сучасності, але наповнена справжніми старовинними елементами. Зокрема, сволок, взятий зі старої гуцульської хати, справжній, традиційний. Всі символи на ньому дуже давні. Вважається дуже намоленим елементом.Ruslana3 2995 333

На Руслані гуцульська сорочка, пошита зі справжнього домотканого полотна!

Колиска, яка показана у відео, дуже символічна. Їй понад 300 років. Вона зроблена без жодного цвяху.  Її знайшли в одній старій хаті і переповідають, що вона там була з моменту, як хату заклали. У ній виколисалося щонайменше 10 поколінь. Тож, ця колиска - справжній зв’язок поколінь!

Колискова «Ходить Сон» перш за все звучить для Дитини. Саме діти потребують її найбільше. Коли наші душі обирають наших батьків, і ми приходимо на цю Землю, Всесвіт дарує нам Колискову. Щоб відчути себе в безпеці. Щоб відчути себе в спокої. Щоб відчути себе в Любові. Кожна народжена дитина – це душа, яка прилетіла та втілилась з невідомих і невидимих нам світів.

- Збережений в пам’яті чарівний спів матері та батька на все життя сповнює нас мріями та сподіваннями, допомагає творити власне диво - власну Колискову, що закликатиме душу майбутньої дитини та оберігатиме її, - доповнила Руслана.

Ця пісня зроблена з великою любов'ю для всіх діточок, мам та бабусь, які щодня, щовечора співають пісні своїй малечі. Пісня Руслани «Ходить Сон» вже доступна на всіх музичних платформах.

Видео

Поделиться Поделиться ~ Твитнуть Поделиться
Автор
Ирина Kitten
Ирина Kitten

Рассказывайте о нас друзьям, приглашайте на мероприятия, и не обижайте котиков! =)

Комментарии

ИМЕНИННИК дня

Anastasia Snadna
Anastasia Snadna

28 лютого, свій день народження відзначає яскрава артистка, бізнес-леді та молода матуся - Настя Снадна!

Від щирого серця вітаємо, і бажаємо іменинниці успіхів у всіх починаннях, міцного здоров'я, щастя в особистому житті, і виконання всіх її найзаповітніших бажань!

З Днем народження!

LOOK дня

Look_Дня_130

Наш вибір на сьогодні!

ВИДЕО дня

Sophie Ellis-Bextor performs 'Murder on the Dancefloor' | BAFTA Film Awards 2024 - BBC
Sophie Ellis-Bextor performs 'Murder on the Dancefloor' | BAFTA Film Awards 2024 - BBC
«Tatariv Deluxe»
Kotik by Kotik
Smile
Cocktail - светский журнал
AJpr
UP