«DRAMA – ACT 1». KADEBOSTANY ПРЕЗЕНТУЮТЬ НОВИЙ АЛЬБОМ

Суббота, 04 Апрель 2020, 13:42
 – НОВОСТИ

Kadebostany презентують новий ЕР «DRAMA – Act 1». Це нова частина в історії гурту, нові вокалісти, нова візуальна складова та шоу, та сама абсолютна індивідуальність.

01 BABY I M OK

Альбом складається із чотирьох треків, в кожному із яких задіяний різний вокаліст: Irina Rimes, KAZKA, Fang the Great та Celia, двоє останніх також приєдналися до гурту в ролі турових вокалістів.

«Ідея альбому з’явилася у мене влітку 2019 на острові Ібіца. За три дні відпочинку я створив у своїй голові новий всесвіт, який за три місяці потому перетворився на DRAMA, натхненну театром, оперою та сюреалістичним кіно», – згадує Гійом де Кадебостані.

Однією із вокалісток альбому стала Саша Заріцька, учасниця українського гурту KAZKA. Разом із нею Kadebostany записали трек «Baby, I’m Okay».

«З Гійомом ми познайомились у Києві після концерту Kadebostany. Він сказав, що йому подобається наша музика та запропонував записати разом трек, а вже за кілька тижнів скинув пісню Baby I’m Ok. Ми писали партії Саші в нашій київській студії, а він – дуже уважно і, навіть, прискіпливо корегував процес зі Швейцарії. Круто співпрацювати зі справжнім професіоналом, який точно знає, чого хоче та на всі 100% поринає у творчій процес», — розповідає музичний продюсер гурту KAZKA Андрій Уреньов.Однією із вокалісток альбому стала Саша Заріцька, учасниця українського гурту KAZKA. Разом із нею Kadebostany записали трек «Baby, I’m Okay»

Разом із новим ЕР гурт також презентує 20-хвилинну відеороботу, що включає у себе всі 4 пісні із DRAMA - Act 1. Відео знайомить нас із непростим світом, що створює Гійом. Це заплутана театральна п’єса на п’яти різних мовах, що побудована на імпровізації головних героїв. «В моїй голові було чимало різних образів, деякі із них родом із дитинства, деякі навіяні новими враженнями і недавніми подіями мого життя. Ці образи і стали основою для мого фільму, а далі ми просто розважалися та імпровізували командою», – пояснює Кадебостан.

Кліп знімали у Стамбулі, режисером виступив Hasan Kuyucu, із яким гурт вже співпрацював під час зйомок кліпу «Mind If I Stay». Головними героями відеороботи стали вокалісти ЕР та сам Гійом.

«Між пропозицією стати частиною великої відеороботи Kadebostany до EP DRAMA і початком знімань пройшов лише тиждень. Все сталося дуже стрімко, саме так, як я люблю! Квиток на літак, пару годин на всі справи і от ми вже дрифтуємо з Гійомом в тачці десь посеред Стамбулу. Всі сцени супроводжував пронизливий вітер, а співати в машині, яка обертається на швидкості виявилося зовсім непростим завданням. Та вся команда дуже підбадьорювала мене і всіляко допомагала, тож цей відеокліп, напевно, був знятий найшвидше в історії KAZKA», — ділиться враження від знімань Саша Заріцька.05 BABY I M OK

Нагадаємо, що гурт Kadebostany став спеціальним гостем на великому сольному концерті KAZKA у Києві, який відбувся 4 березня в столичному Палаці Спорту. Там музиканти разом заспівали декілька світових хітів швейцарського гурту та вперше наживо презентували трек «Baby I'm Ok».

Kadebostany – проект автора пісень та продюсера Гійома де Кадебостані, також відомого, як президент Кадебостан. Гурт відомий своїми хітами «Castle In The Snow», «Mind If I Stay», «Teddy Bear» та саундтреком до трилогії «50 відтінків сірого». Під стягом концептуальної Республіки Кадебостані проект швидко привернув до себе увагу слухачів по всьому світу, завдяки своєму оригінальному звучанню, унікальній візуальній ідентичності та яскравим лайвам.

KAZKA – справжній музичний феномен, перший україномовний гурт, що потрапив в ТОП-10 GlobalShazam. Їхня пісня «ПЛАКАЛА» увійшла в ТОП-20 кращих пісень України за останні 20 років та була визнана кращою піснею в більш ніж 10 країнах Східної Європи. Трек став абсолютним рекордсменом серед українських артистів за кількістю переглядів (понад 400 млн разів) і потрапив в ТОП-100 кращих кліпів світу на YouTube.

03 BABY I M OK02 BABY I M OK

Видео

Поделиться Поделиться ~ Твитнуть Поделиться
Автор
Ирина Kitten
Ирина Kitten

Рассказывайте о нас друзьям, приглашайте на мероприятия, и не обижайте котиков! =)

Комментарии

ИМЕНИННИК дня

Anastasia Snadna
Anastasia Snadna

28 лютого, свій день народження відзначає яскрава артистка, бізнес-леді та молода матуся - Настя Снадна!

Від щирого серця вітаємо, і бажаємо іменинниці успіхів у всіх починаннях, міцного здоров'я, щастя в особистому житті, і виконання всіх її найзаповітніших бажань!

З Днем народження!

LOOK дня

Look_Дня_130

Наш вибір на сьогодні!

ВИДЕО дня

Sophie Ellis-Bextor performs 'Murder on the Dancefloor' | BAFTA Film Awards 2024 - BBC
Sophie Ellis-Bextor performs 'Murder on the Dancefloor' | BAFTA Film Awards 2024 - BBC
«Tatariv Deluxe»
Kotik by Kotik
Smile
Cocktail - светский журнал
AJpr
UP