Алан Бадоєв розкрив силу жіночої енергії в новому кліпі Марії Яремчук

Пятница, 07 Апрель 2017, 15:39
 – НОВОСТИ

Українська співачка Марія Яремчук розпочала новий етап своєї музичної кар’єри.

Марія Яремчук Ти в мені є 6

Днями артистка презентувала магічний трек «Ти в мені є», здивувавши незвичним для неї звучанням, а вже сьогодні потішила прем’єрою другої спільної відеороботи з відомим режисером Аланом Бадоєвим.

- Для мене ця робота з Марією стала справжнім відкриттям нового Артиста. Усе в кліпі створено навколо її харизми, унікальної пластики і дійсно хорошої пісні. На мій погляд, так повинна звучати нова популярна українська музика, - прокоментував режисер.У кліпі «Ти в мені є» Алан Бадоєв намагався максимально розкрити силу жіночої енергії

Сюжет, що розгортається в кліпі, нагадує сакральний ритуал, який гармонійно поєднується зі страсною та сильною натурою виконавиці. Марія постає в образі дівчини, що народжується із землі. Потім її запліднює вода. Наприкінці відео героїня народжує дельфіна.

Зйомки відбувалися на унікальному пляжі індонезійського острова Балі і сама природа дарувала творчій команді чудові знахідки: чорний пісок, тропічні пейзажі, незабутні світанки. Протягом двох знімальних днів Марія «не економила» себе і свої емоції. За задумом режисера співачка танцювала на піску, який просідав під ногами, занурювалася у багнюку, боролася з хвилями.

- Інколи доводилося працювати з останніх сил, тому що вода забирала багато енергії. Але мені було приємно принести себе в жертву улюбленій справі. Головне те, що вийшло у кадрі. Пісня «Ти в мені є» прожита від А до Я. І завдяки тому, що ми зустрілися з Аланом, вона абсолютно чесно візуалізована, - поділилася враженнями Марія.Зйомки відео відбувалися на унікальному пляжі індонезійського острова Балі і сама природа дарувала творчій команді чудові знахідки: чорний пісок, тропічні пейзажі, незабутні світанки

Над створенням fashion-історії працювала «dream teem» українського шоу-бізнесу: оператор-постановник Володимир Шкляревський, візажист Наталя Стрільчук, hair-стиліст Сергій Троско. Свій стиль співачка довірила LUVI.

Сюжет, придуманий Бадоєвим, дуже чітко ілюструє зміст пісні «Ти в мені є». Автором треку став талановитий музикант Михайло Клименко, з яким Марія написала не одну спільну композицію. Саунд-продюсером виступив фронтмен гурту The Maneken Євген Філатов, відомий співпрацею з Onuka, Джамалою, Іваном Дорном та іншими артистами. Україномовна композиція успішно стартувала і протягом двох годин після прем’єри впевнено увірвалася на першу позицію в iTunes. Сингл увійде до майбутнього альбому співачки. На даний час Маша працює над створенням музичного матеріалу, і планує потішити прихильників дебютним диском.Марія Яремчук Ти в мені є 10Марія Яремчук Ти в мені є 11Марія Яремчук Ти в мені є 3Марія Яремчук Ти в мені є 1Марія Яремчук Ти в мені є 5Марія Яремчук Ти в мені є 15Марія Яремчук Ти в мені є 14Марія Яремчук Ти в мені є 8Марія Яремчук Ти в мені є 4Марія Яремчук Ти в мені є 2Марія Яремчук Ти в мені є 7Марія Яремчук Ти в мені є 12Марія Яремчук Ти в мені є 13

Видео

Поделиться Поделиться ~ Твитнуть Поделиться
Автор
Ирина Kitten
Ирина Kitten

Рассказывайте о нас друзьям, приглашайте на мероприятия, и не обижайте котиков! =)

Комментарии

ИМЕНИННИК дня

Anastasia Snadna
Anastasia Snadna

28 лютого, свій день народження відзначає яскрава артистка, бізнес-леді та молода матуся - Настя Снадна!

Від щирого серця вітаємо, і бажаємо іменинниці успіхів у всіх починаннях, міцного здоров'я, щастя в особистому житті, і виконання всіх її найзаповітніших бажань!

З Днем народження!

LOOK дня

Look_Дня_130

Наш вибір на сьогодні!

ВИДЕО дня

Sophie Ellis-Bextor performs 'Murder on the Dancefloor' | BAFTA Film Awards 2024 - BBC
Sophie Ellis-Bextor performs 'Murder on the Dancefloor' | BAFTA Film Awards 2024 - BBC
«Tatariv Deluxe»
Kotik by Kotik
Smile
Cocktail - светский журнал
AJpr
UP